domingo, 7 de marzo de 2010

JA SOM SUB-4 HORES (3:54:43)


Desprès de dues setmanes de fisio, antiinflamatoris, gels i neguit ha arribat es gran dia.

M’he llevat amb moltes ganes, ben dormit, bon esmorzar, beguda isotònica i amb un temps que acompanyava. He deixat de costat les molèsties i he decidit sortir a ritme de 3: 45 fins fins el qm 32 i desprès a veure que passa. Era una manera d’assegurar baixar de 4 hores (això es un dir ja que a una marató no hi ha res segur)

Com un rellotge i amb molt bones sensacions, hem passat la mitja a 1: 54 i al qm 32 portava un ritme mig de 5: 22. No anava massa sobrat per fer gaires boigerias, pel que he seguit a ritme uns quilometres mes (malgrat a l’hora de la veritat el ritme ha baixat una mica). Fins el 39 he anat a 5: 40 (ritme de 2 hores). Ja no se me podia escapar baixar de 4 hores desprès de 10 maratons i en lo be que me trobava, pero a partir d’aquí m’he començat a notar molèsties on havia tingut la contractura. No pensava aturar passés el que passés, ja quasi ho havia aconseguit
Entre el cansament i la por de quedar clavat he patit aquestos 3 últims quilometres. El Paral·lel es feia etern i el final del carrer Sepulveda no arribava mai.

No pensar, no sentir, nomes corre. Al final ho hem aconseguit 3: 54: 43 (9 minuts menys que la meva darrera MMP de fa tan sols 4 mesos a Donostia)

No vull deixar pasr l’ocasió d'agrair a tota la família de correcats el seu suport, tan per part dels que corrien com per la dels que animàvem. Es un orgull per mi ser “taronja”. Gracies

1 comentario:

Francesc/Montse dijo...

ENhorabona Marc, a poc a poc vas aconseguint els teus objectius per al teu gran repte al mes de Juny !!!

Cesc