viernes, 8 de mayo de 2009


BCN-MATARO-POLLASTRE-ST CELONI-TURO DEL HOME
DESNIVELL ACUMULAT 2230 MTS
TEMPS: 7 HORES
Un gran entrenament. Objectiu: arribar a Sant Celoni amb quilometres a les cames per fer els 21+6 qm de pujade fins al turo del Home amb circunstancies semblants a la Quebrantahuesos.
Sortida amb el meu amic Petraki a les 8 del mati, sobrats d'anims i per devant la nostre primera sortida seriosa de muntanya (una inconsciencia pensant que estem ja apuntats a la QH) per es el que hi ha. Sostir de BCN parlant, Pollastre sensa problemas, Sant Celoni i cap amunt. Pujada constant, ritme constant, anar menjant, beguent, tot de conya. A falta de 7 qm per la cruilla del Turo troben en Carles (un noi encantador que tambe entrenave per la QH) que coneixia cada pam de la pujade i ens va ajudar a fer-la mes lleugera. El darrer tram del Turo dur, pero es pot fer (increible en Pêtraki amb el seu desarrollo de "pro" que segur se canviara de seguida).
Lo millor va esser que a la tornada, un cop pasat per la rotonda d'abaix, estava totalment pletoric, amb ganes de tornar fer la pujada per l'altre costat. Ho deixo per un altre dia amb companyia de qui s'apunti

No hay comentarios: